Cloud Specialist voor Amsterdam en omgeving

I4ICT heeft al vele klanten geholpen bij de overstap naar ‘werken in de Cloud’. Vooral Microsoft Office 365 en Acronis Cloud Backup zijn erg populair bij ondernemers en onderwijsinstellingen.

Net als Office 365 is ook Google G Suite nog altijd populair. Het bevat een prachtige set tools voor ondernemers, onderwijs en particulieren met een eigen domeinnaam. Op basis van deze domeinnaam kunnen e-mail, agenda, contactpersonen, website en data worden ondergebracht. Voor de onderwijs variant geldt geen datalimiet en worden zelfs geen abonnementskosten berekend.

Ook software pakketten worden steeds meer in ’The Cloud’ als dienst aangeboden: Software as a Service (SaaS).
Geen gedoe meer met software updates en/of server(s) op lokatie die onderhoud nodig hebben of niet benaderbaar zijn. Overal en altijd te gebruiken en ondersteund door de leverancier van desbetreffende software.

Voor een betrouwbare backup in de cloud werkt I4ICT samen met Acronis. Het product Acronis Cloud Backup is het beste in zijn soort en kan veilig online backups maken van alle soorten apparaten (servers, computers, mobiele apparaten, Office 365, Google G Suite, Microsoft Azure, VMware, etc.).


Meest recente berichten

Recente reacties

    Categorieën