Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Office365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk: werken in de cloud.

Office 365 geeft u vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office programma’s. Overweegt u ook om met Office 365 te gaan werken en zoekt u een betrouwbare die dit veilig en vakkundig voor u regelt? Dan bent u bij I4ICT aan het juiste adres.

Office 365 is meer dan alleen een Office pakket

Met Office 365 heeft Microsoft een pakket ontwikkeld dat bij uitstek geschikt is voor de onderneming van de toekomst. Naast de gebruikelijke toepassingen zorgt Office 365 ervoor dat u eenvoudig en efficiënt online vergaderingen kan opzetten, veilig bestanden kunt delen met collega’s en de productiviteit van uw organisatie drastisch kunt verhogen doordat uw werknemers altijd, overal en via meerdere devices toegang hebben tot benodigde documenten.

 Office 365 voor de moderne onderneming

Office 365 is het pakket waarmee u verder kunt groeien. Alle voordelen op een rij:

  • Vanaf elke locatie toegang tot uw agenda en contactpersonen betekent uw tijd effectief kunnen benutten en vaker productief kunnen zijn.
  • Outlook is altijd toegankelijk door geavanceerde functionaliteiten die eenvoudig te gebruiken zijn.
  • Overal en vrijwel altijd agenda’s kunnen uitwisselen om eenvoudig een afspraak te plannen.
  • Hoogwaardige beveiliging: u beschermt uw e-mail tegen spam en virussen.
  • Een door Microsoft gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%.
  • Met de Business Intelligence van Office 365 kunt u uw werknemers zelf rapportages laten maken en prestatiestatistieken laten bijhouden om eigen inzichten te verbeteren.

Office 365 vraagt ook om ICT keuze

Office 365 is een effectieve manier om werken in de cloud mogelijk te maken. Maar net zoals bij iedere andere oplossing vraagt Office 365 om het maken van keuzes, zowel functioneel als infrastructureel. I4ICT staat voor u klaar om u daarbij te helpen en te adviseren.

Office 365 integreren met I4ICT

Office 365 integreren in uw bedrijfsvoering? Als allround ICT specialist regelt I4ICT uw automatisering zoals u dat wilt. Professioneel en met de juiste service, aandacht en betrokkenheid. Maar zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf.